Sosiaalinen edistys
Uutiset Blogi

3 Kaikki eteläafrikkalaiset iOS-sovellukset vaikuttavat!

Okei, me kaikki tiedämme, että Apple Storessa on tuhansia sovelluksia, jotka ylittävät sekä kielen että kulttuurin, mutta joskus se ei riitä. Eikö olisi hienoa, jos iPhonessasi olisi muutama näistä hienoista ominaisuuksista, jotka on valmistettu Etelä-Afrikassa eteläafrikkalaisille? Me varmasti ajattelemme niin, ja niin ajattelevat muutamat miljoonat muut viime kädessä. Tämä maa on ainutlaatuinen monella tapaa, ja kaikkien ylpeiden eteläafrikkalaisten pitäisi kokoontua yhteen ja palata näiden liukkaiden sovellusten kehittäjille ennemmin tai myöhemmin. Joten ilman pitkiä puheita, ryhdytään asiaan ja katsotaan kolme parasta, jotka valloittavat maanmiehemme ja naisemme juuri nyt!

Uutiset 24 – Ilmainen

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Saamme pallon pyörimään isoilla aseilla, eivätkä ne ole paljon suurempia kuin News 24! Näillä tyypeillä on ollut sovellus melkein jokaisella älypuhelinmarkkinoilla heidän aloittamisensa jälkeen, ja tämä tarkoittaa todella liukasta asennusta! Se ei ole vain ilmainen, vaan saat myös tuoreista uutisista varoituksia heti, kun ne tapahtuvat. Jos haluat kuulla lähialueestasi tai ehkä suosikkiurheilujoukkueestasi, säädä sitä, kunnes saat räätälöityjä pyyntöjäsi. Tämä säästää kokonaisen osan aikaa ja pitää sinut ajan tasalla, mitä ikinä teetkin ja missä ikinä oletkin – mahtavaa!

Powertime By Powertime – ilmainen

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 4.3:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Mitä tulee ennakkoon maksetun sähkön saamiseen, ne eivät ole paljon suurempia tai parempaa arvoa kuin Powertime. Ja tämä mobiilivalmis sovellus täyttää kaikki ruudut jollain tyylillä. Sen lisäksi, että voit lisätä arvokasta mehua virtalähteeseen, tämä antaa sinun analysoida kulutus- ja käyttötottumuksiasi ja lähettää sinulle varoituksia, kun esiasetetut rajasi on saavutettu. Nautimme erityisesti käyttöliittymän helppoudesta ja siitä, kuinka nopeasti kotitalouden budjetti laskee kustannuksia.

DStv

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Viimeinen tarjouksemme Etelä-Afrikan Apple Storesta ei todellakaan ole vähiten, ja se on jo osoittautumassa hitiksi kaikkialla maassa. Pääset katsomaan kaikkia suosikkiohjelmiasi ollessasi liikkeellä ja voit myös seurata urheilun kohokohtia missä ikinä oletkin. Jos työskentelet pienyritysten puhelinjärjestelmässä ja olet usein poissa kotoa, käytä tätä hienoa sovellusta pitääksesi yhteyttä niihin esityksiin, joita et vain voi elää ilman. Sinun on oltava tilaaja saadaksesi tämän ilmaisen sovelluksen, mutta se on kunnossa, kunhan rakastat kanavaa ylipäänsä.

Oletko valmis lataamaan?

Joten siinä se on! 3 erittäin siistiä SA-sovellusta, jotka saattavat pian heiluttaa iPhoneasi!

Comments are closed.