Sosiaalinen edistys
Uutiset Blogi

4 tapaa tehdä ensimmäisestä blogikirjoituksestasi todella tärkeä

Ei voi olla epäilystäkään siitä, että blogin pitäminen yrityksesi verkkosivuston mainostamiseksi on melko tehokas tapa tuottaa merkityksellistä liikennettä. Ja tästä syystä tämä media on niin suosittu pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa nykyään. Mutta yksi tärkeimmistä osista ensimmäisen yritysblogisi perustamisessa on ensimmäisen postauksen kirjoittaminen. Koska tämän on oltava jotain melko erikoista, jos haluat houkutella ihmisiä alusta alkaen. Näet, asettamalla sävyn blogillesi, voit hallita tulevien seuraajiesi odotuksia ja asettaa tärkeitä mittareita omalle kirjoitustyylillesi. Tämä artikkeli opastaa sinut neljän tärkeän vaiheen läpi, joiden pitäisi varmistaa, että ensimmäinen blogiviestisi on voittaja!

Kuka sinä olet?

Okei, suurimmalle osalle ensimmäistä kertaa vierailijoistasi, jos et kaikille, olet täysin vieras heille, joten miksi et murtaisi jäätä lyhyellä esittelyllä. Emme puhu tässä elämäntarinasta, vaan pienestä elämäkerrasta, joka auttaa vierailijoita näkemään, kenen kanssa he ovat tekemisissä. Muutama kuva auttaa, ja enemmän tietoa sinusta ja brändistäsi rohkaisee lukijoitasi luottamaan sinuun. Tällainen inhimillistää koko alustan ja kaikki sosiaalisen median asiantuntijat kertovat sinulle, että ilman todellista inhimillistä yhteyttä blogisi ei koskaan pääse yli tikkaiden ensimmäisen asteen. Jos sinulla on muita kirjoittajia, jotka työskentelevät sinulle, esittele heille ja pyydä heitä seuraamaan mallia. Pian näet, että samat lukijat alkavat palata ja tämä voi olla kauniin symbioottisen suhteen alku.

Miksi teet tätä?

Nyt tästä tulee mielenkiintoista, koska tarvitset melko hyvän syyn blogin perustamiseen, ja ilman sitä kukaan ei välitä vähääkään. Yritä tarkastella tätä heidän näkökulmastaan ​​ja kysy itseltäsi, miksi olisit kiinnostunut tulemaan blogiin? Tarvitset vastauksia melko nopeasti, koska ilman niitä saarnaat huoneessa, joka on täynnä ruohoja. Nämä pojat ja tytöt tarvitsevat jotain, mitä voit tarjota, mitä hyötyä siitä on heille? Mitä he voivat saada pois vietettyään muutaman minuutin blogissasi? Kerro heille, mitä voit antaa heille, olipa kyseessä asiantuntijalausunto, ystävällinen neuvo tai vain muutama uusi näkökulma heidän pohdittavaksi.

Aihe

Tähän mennessä yleisösi olisi pitänyt ymmärtää tarkalleen, mistä olet niin intohimoinen. Varmista kuitenkin, että kukaan ei huomaa tätä tosiasiaa, ja voit tehdä sen asettamalla tavoitteet ja yleistavoitteen ensimmäisessä viestissä. Jos puolustat Fixed Gear -pyörää, kerro siitä heille ja selitä myös, mikä asiasi lopputulos on.

Kommentit

Ilman palautetta blogisi on kuollut veteen, joten kannusta lukijoitasi jättämään niin monta kommenttia kuin haluavat. Kerro heille, kuinka he voivat ottaa sinuun yhteyttä, lisää yhteydenottolomake ja aktivoi myös kommenttiwidget asianmukaisesti. Varmista, että yleisösi tietää, kuinka paljon arvostat heidän palautettaan, ja näet pian arvokkaita viestintää tiellesi!

Aloita bloggaaminen!

Olemme näyttäneet sinulle, kuinka aloitat ensimmäisestä blogikirjoituksestasi, joten tee parhaasi ja onnea!

Comments are closed.