Sosiaalinen edistys
Uutiset Blogi

Haluatko visualisoida uuden kotisi tekniikan avulla ennen kuin muutat sisään?

Teknologia liikkuu tällä hetkellä nopeammin toimialoilla kuin koskaan ennen. Löydät tekniikan kosketuksia kaikessa tekemisessäsi. Tapa, jolla asiat ennen liikkuivat, on nyt parantunut huomattavasti tekniikan avulla, ja asiat voivat nyt liikkua nopeammin ja tehokkaammin kuin ennen.

Monet ammattilaiset käyttävät tekniikkaa helpottaakseen työtään. Aiemmin useimmat teknologialaitteet ja -järjestelmät olivat pääosin käytössä ja jätetty työpaikalle. Maailma on kehittynyt valtavasti siten, että tekniikka on kaikkialla. Ihmiset ovat sisällyttäneet teknologiaa koteihinsa entistä enemmän kodin kaikilla osa-alueilla. Tämä näkyy kaikessa suunnittelusta, rakentamisesta, sisustuksesta ja jopa kodin toimivuudesta.
Kodin suunnittelu ei ole helppo tehtävä. Perustussuunnittelusta aloittaminen ja sen viimeistely aina sisustussuunnitteluun asti vie paljon työtä ja tunteja. Hyvä asia on, että uuden teknologian myötä näitä prosesseja on yksinkertaistettu monella tapaa.
Useimmilla ihmisillä ei ole perustietoa sisustuksen suunnittelusta. Ihmisten tarve mukauttaa tilaa antaa heille monia ideoita siitä, mitä heidän tilallaan tehdä. Lopputulos voi olla hyvä tai huono riippuen suunnittelun tekijästä. Joillakin ihmisillä on täydellinen silmä suunnitteluun ja sisustukseen. Useimmat ihmiset kuitenkin heittelevät huonekaluja ja sisustusta ympäriinsä. Sen sijaan, että he loisivat harmonisen tunnelman, he päätyvät saamaan huoneen, joka on täynnä kaaosta.

Sinun ei enää tarvitse hikoilla käyttämällä analogisia kotimalleja

Voit voittaa tämän haasteen hankkimalla sovelluksen, joka auttaa sinua kodin huonekalujen järjestämisessä. Tämäntyyppiset sovellukset käyttävät videota huoneestasi yhdistettynä huonekalutoivelistaasi luodakseen sinulle sopivimman järjestelyn. Sinun tarvitsee vain painaa nappia ja se tekee kaiken järjestelyn puolestasi. Päivät, jolloin ei tiedetä, mitä pitäisi mennä minne, ovat pian päättymässä!

Opi käyttämään sovellusta

Toisin kuin ennen, useimmat ihmiset ovat nyt tekniikan taitoja. Riittää, että sinulla on käytössäsi kuvien ja videoiden ottamiseen sopiva laite, joka useimmissa tapauksissa on puhelin tai tablettitietokone. Ota kuvia huonekaluistasi viemällä hiiren osoitin valitsemasi huonekaluluettelon plusmerkin päälle. Laitteesi skannaa nämä kuvat. Sovelluksessa on erikoisominaisuuksia, joiden avulla voit tarkastella huonettasi 360 asteen kulmasta. Sitten sinulla on mahdollisuus sijoittaa huonekalut huoneeseen ja se antaa sinulle arvion siitä, kuinka huonekalut sopivat.
Voit jopa saada lisää lisäominaisuuksia, kuten 3D-katselua, vaikka vain harvat tuotteet ovat saatavilla 3D-katseluun. Suurimman osan ajasta asiakkaat käyttävät tätä sovellusta testatakseen, kuinka huonekalut sopisivat heidän kotiinsa ennen kuin he edes ostavat niitä. Luettelo auttaa laitteen kameraa mittaamaan näytöllä näkyvän tuotteen oikean mittakaavan.

Comments are closed.