Sosiaalinen edistys
Uutiset Blogi

Kuinka kirjoittaa vieraspostaus, jota ei voida kieltäytyä!

Vaikka tietyt tahot saattavat olla sitä mieltä, että vierasbloggaaminen ei ole enää entinen voima, sanomme, että pätee päinvastoin. Hyvin kirjoitetun vierasviestin julkaiseminen asiaankuuluvalla ja suositulla kolmannen osapuolen suolla on edelleen erinomainen tapa rakentaa yrityksesi profiilia. Sen lisäksi, että saat viisauden helmiäsi kaikkien nähtäville, voit myös vahvistaa saapuvia linkkejä kauppaan. Mutta varmistaaksesi, että ponnistelusi palkitaan oikeudenmukaisesti, sinun on kirjoitettava keskimääräistä parempi artikkeli, jos sinulla on toivoa julkaista sen jälkeen. Hyvä uutinen on, että meillä on joitain liukkaita vinkkejä, joiden avulla voit täyttää nämä vaatimukset ja ylittää ne jollain tyylillä. Joten jos viimeisimmät vieraspostausartikkelisi eivät ole osuneet kohdalleen, käytä muutama minuutti tämän lyhyen artikkelin loppuosan lukemiseen, sillä se voi vaikuttaa!

Kohdeyleisö

Okei, olet nähnyt kolmannen osapuolen blogin, joka hyväksyy vierasviestit, joten ensimmäinen asia on katsoa yleisöä ja kirjoittaa jotain, josta he pitävät. Nämä eivät välttämättä ole omaa ydinyleisösi, ja sinun on ehkä mukautettava tyyliäsi vastaavasti. Paras tapa ymmärtää heidän makunsa on katsoa olemassa olevia vieraspostauksia ja yrittää keksiä itsellesi tyypillinen tyyli. Katso kommentteja ja melko pian sinun pitäisi pystyä rakentamaan suunnan taju. Katso otsikoita ja vaikka tämä vaikuttaa kovalta työltä, sinulla on lopulta tarpeeksi raakadataa rakentaaksesi oman viestisi kauniisti.

Sano jotain!

Saatat tehdä tämän linkkien ja kommenttien vuoksi, mutta jos sinulla ei ole mitään mielenkiintoista sanottavaa, artikkelisi ei todennäköisesti koskaan näe päivänvaloa. Sivuston arvoa tuova aihe ja näkökulma tulee osata valita, sillä muuten blogimestari ei kiinnosta. Voit seurata olemassa olevia kaavoja, mutta muista vain lisätä omaa persoonallisuuttasi sekoitukseen jossain vaiheessa.

Ole alkuperäinen

Kilpaillaksesi kilpailijoidesi kanssa sinun pitäisi todella tarjota jotain vähän maukkaampaa kuin he voivat koota. Ajattele tyypillistä sisältöä kolmannen osapuolen blogissa ja ala luoda jotain hieman vasemmanpuoleista kenttää. Pääset sinne lopulta ja blogimestari palkitsee sinut julkaistulla vieraspostauksella ja kaikilla sen jälkeen tulevilla koristeilla.

Ja kirjoittaa

Olet tehnyt kaiken kovan työn, ja nyt voit antaa näiden luovien mehujen virrata kaiken sen arvoisena. Jos kirjoitat kiinteävaihteisesta pyörästä, varmista, että teet sen kiinnostavalla ja arvovaltaisella tavalla. Koska mikään muu tyyli ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä. Yritä luoda keskustelu, joka mahdollistaa mitatun vastauksen, ja saatat pian nähdä uusia seuraajia tiellesi!

Comments are closed.